Vårens nyheter från Saucony

Invig löparsasongen med den senaste innovationen i skoform. Saucony har ett av marknadens bredaste sortiment inom löpning och skor som passar alla löpartyper och fötter.

Varumärket har under många år drivit utvecklingen för att skapa en naturlig fotnedsättning som driver energin och kroppen framåt i steget för en härlig loparkansla.
Här presenteras löpexpertens vårnyheter.
Saucony grundades 1898 i Pennsylvania och ar marknadens aldsta lopningsmarke. Med innovativa losningar och nya modeller har varumaket år efter ar vunnit prestigefyllda priser och utmarkelser, bland annat ett flertal Editor’s Choice i Runners World. Sauconys sortiment vänder sig till alla motionarer och gemensamt for alla produkter ar hog kvalité, vilket tydligt uppskattas av Sveriges basta idrottare. Kollektionerna utokas kontinuerligt med nya losningar vilket gor att Saucony alltid har nagot nytt att erbjuda i sina olika kategorier.

Här presenteras löpexpertens vårnyheter. Samtliga nyheter finns i butik från februari 2015. Sauconys löparskor säljs hos bland annat hos Runners Store, Löplabbet, Intersport, TeamSportia, Sportamore och många andra välsorterade löpnings- sport- och ortopedbutiker.

Klassiska mängdträningsskor: En mängdträningssko passar den som behöver en allroundsko för sin träning och är favoriterna i många löpargrupper. De klarar allt från lätt jogging till långpass och finns både för den med ett neutralt löpsteg eller lätt pronation.
Stabilt steg för den som pronerar: Saucony har flera skor för den som lutar inåt i löpsteget och behöver stabila skor med rymligare och tillåtande passform. Favoriter som Omni 13 uppskattas bland ortopedspecialister och är perfekta för löparen som behöver en problemlösare.
Trailskor för terränglöpning: För löparen som trivs i skogen och gärna springer på små stigar passar en trailsko bra. Ett exempel är ÖtillÖ-vinnaren Lelle Mobergs favorit Peregrine 5, som även vann Sveriges största trailskotest 2014 på Marathon.se
Lättviktsskor för de snabba löppassen: Saucony har även flera skor för drivna löpare som vill ha lättviktskänsla. Lättviktsskon Kinvara 5 blev Shoe of the Year i Runners World och är även en favoritserie hos Sveriges bästa elittriatleter, bland annat SM-tvåan på IRONMAN Emma Graaf.