Se Spring! Barfotalöparen i halvmaran

I nya avsnittet av Spring! som som du kan se direkt via länken här ovan får vi träffa killen som springer barfota på Stockholms gator. Det 25 minuter långa avsnitt 3 av höstens 8 program med Marathon.se:s träningsexpert Anders Szalkai och SvD.se:s maratonbloggare Petra Månström som programledare har följande innehåll:

Träffa barfotalöparen
Sven Wallin sprang hela DN Stockholm Halvmarathon barfota. Inte som något vad, utan för att utveckla sin löpning. Skor kan ju vara hur bra som helst, men tänk om det är som Sven Wallin säger, att barfotalöpning är särskilt bra för män över 40.

Så kommer du igång med triathlon

Vad krävs för att börja med triathlon? Alltså simma, cykla och springa i ett svep. Hur ska man tänka och hur börjar man? Och vad är egentligen en Ironman? Petra Månström har träffat triatleten Erika Rosenbaum som har svaren.

Passet som kan förutspå din tid på maraton

Veckans pass är ett testpass där man efter ett antal 800-meterslopp kan förutsäga sin sluttid på ett maratonlopp. Kanske låter det som hokus pokus men det verkar som att det funkar. Anders Szalkai berättar och visar hur hela testpasset går till.

DN Stockholm Halvmarathon slog alla rekord

Mer än 10000 löpare fullföljde halvmaran. Med start och mål på Norrbro framför Stockholms slott har höstens största halvmara fått en spektakulär inramning. Kanske trängdes också åskådarna för att få en blick av Isabellah Andersson som satte svenskt rekord.

Tittartävlingen På Steget

Ni känner igen konceptet från ett känt program i SVT. I tittartävlingen På steget undrar vi i varje program vart vi är på väg. Vår löpare har den här gången hamnat i en stad där silver alltid varit bättre än guld. Veckans vinnare får alltid ett par löparskor.

Full fart med Bjarne och Queen

Videobloggaren Bjarne Koning känner sig som en raket eller en sportbil när han kör intervaller. Inspireras och rocka loss på ditt nästa träningspass!