Se en halvtimmes resespecial i Spring!

I en resespecial får vi i avsnitt 7 av löparprogrammet Spring! följa med på några olika sorters löparresor. Åk på charterresan som är rena träningslägret, eller ordna resan själv till ett lopp någonstans i världen. Eller följ med till drömloppet New York City Marathon.
Du kan se avsnittet direkt här ovan!

Programledarna Petra Månström och Anders Szalkai bjuder den här gången tittarna på tre längre resereportage.

Charter med sol, värme - och träning!

Tusentals svenskar åker varje år utomlands för att träna och samtidigt få sol och värme. Vi följde med på en vecka till SpringTime Travels populära Training Camp i Portugal. En vecka fylld av löpning men också yoga, styrketräning och dans.

Petra ordnade resan själv

Med lågprisflyg och anmälan till lopp och hotellbokning på Internet är det billigt och enkelt att ordna sin egen löparresa. Följ med Petra Månström till Frankfurt Marathon. Ett lopp som är känt för att vara snabbt och som har en av maratonvärldens häftigaste målgång.

Följ med Anders till drömmaran

New York Marathon är drömmålet för många löpare. Med en bana som går igenom alla stadsdelar får löparna en fantastastisk sightseeing genom New Yorks många kulturer. Intresset för loppet är stort och drygt svenskar åker varje år med de två svenska researrangörerna. Följ med Anders Szalkai som visar och förklarar varför New York Marathon är så speciellt.

Ta med en kompis på träningsresa!

Ta chansen och vinn en resa för två på en veckas träningsläger i Portugal. Motivera varför du och kompisen ska åka. Kanske vill du åka med arbetskompisen, eller med syrran eller brorsan, mamma eller pappa, son eller dotter. Säkert har du någon som du skulle vilja ta med. Mer instruktioner om hur du gör för att vara med i tävlingen får du i programmet.
Maila ditt och kompisens namn, adreess och motivering om varför ni ska åka på Training Camp i Portugal. Maila till [email protected]