Så går det när Martina Haag möter Szalkai

Vårens fjärde avsnitt av Spring! – TV-programmet om löpning finns ute nu och kan ses direkt här på Marathon.se. Klicka igång programmet här ovan för att se avsnittet i sin helhet. I programmet får vi den här gången bland annat se hur Martina Haag och hennes tjejgäng peppar varandra och gästmedlemmen Anders Szalkai under lopp.

Övrigt innehåll i programmet som den här gången är 39 minuter långt är:

Årets största skotest

Testledaren Tommie Nordh presenterar resultatet i Sveriges mest ambitiösa skotest. Löparna har tilsammans sprungit ett varv runt jorden och till slut finns det en ensam vinnare bland 60 testade modeller.

18-åringen som fixade ett eget lopp

Det är mycket att tänka på när man ska ordna ett lopp. Ett stort projekt. Varför inte passa på och göra ett projektarbete av det? Träffa 18-åriga Sofia Öhlin som under åren ordnade det egna FN-loppet som projektarbete i gymnasiet.

Följ med på 44 kilometer ringlande stigar

Munkastigen Trail Run är ett riktigt äventyr. 44 kilometer och bara två vätskekontroller. Här får löparna klara sig själva på den ultralånga distansen.

Här bor familjen Nilsson

Löparfamiljen Nilsson bor i staden som söks i tittartävlingen På steget. Skicka in rätt svar och knäck ledtrådarna! Ett par Asics-skor är första pris.