Så följer du New York Marathon

En app till iPhone och Android är ett sätt att följa löparna direkt i New York Marathon.

Isabelllah Andersson är en av favoriterna. 550 svenskar står på startlinjen. Totalt är det 47000 deltagare. Söndagens ING New York City Marathon kommer att bli en maratonfest värd att följa. Kolla direktsändingarna som startar klockan 15 på söndagen.

Eurosport sänder direkt mellan kl 15.00 och 18.00 på söndagseftermiddagen. Har man inte tillgång till kanalen finns möjligheten att se ett engelskspråkigt direktreferat på Universal Sports internetplats www.universalsports.com. Universal Sports kommer att sända i fem timmar, kl 15.00 till 20.00.

På New York Marathons hemsida kommer resultat för samtliga löpare att publiceras så fort de blir tillgängliga.
På tävlingsdagen kommer tjänsten TrackMyRunners™ öppnas på resultatsidan. På sedan kan man live följa upp till fem löpares mellantider och resultat. via Web

Vill man ha resultaten direkt måste man ha en Smartphone och köpa loppets app. Den kostar 21 kronor $2.99 och finns på iTunes App Store och Android Market.

Appen har resultatservice där man kan få upp till 10 löpares resultat och mellantider direkt. Appen ska även ha livestreaming av TV-sändningen och ytterligare finesser.

• Marathon.se kommer att följa loppet på plats och ha exklusiv intervju med Isabellah Andersson efter loppet.
• Spring! - webb-tv-programmet om löpning är på plats i New York för att göra ett reportage i den resespecial som kommer i mitten av november.