Nöjda sponsorer i Vår Ruset

Flera av de sponsorer som är med på alla 17 platser i årets Vår Rus har också varit med under lång tid. Coop-Änglamark är huvudsponsor. Med finns också Pastejköket, Folksam, Bris, Autan, Verum, Scandic, Garnier, ToppHälsa och Reebok/Team Sportia.

Svaret är detsamma oavsett med vilken sponsor eller leverantör man pratar med.
– Vår Ruset passar bra ihop med vårt varumärke, säger Jesper Engberg från Pastejköket som varit med och sponsrat populära Vår Ruset sedan 2001.
– Ett mycket lyckat koncept tillsammans med vårt typiska svenska och näringsriktiga pålägg, fortsätter Jesper Engberg.

Huvudsponsor är Coop – Änglamark, i övrigt sponsrar Folksam, Autan, Pastejköket, Garnier och Reebok tillsammans med Team Sportia på alla 17 platser Vår Ruset arrangeras på i år. Verum leverantörssponsrar, liksom Scandic. Bris är samarbetspartner. Till detta tillkommer många lokala sponsorer för varje enskilt Vår Rus.

Joakim Svensson, från Team Sportia, och Joacim Söder, från Reebok, roddar för fullt när Marathon.se anländer till årets första Vår Rus vid Stadion i Malmö.
– Nu är vi igång igen, säger Joacim Söder med ett skratt inför sin åttonde säsong på Vår Ruset-tåget.
Varför är ni här?
– För att visa upp olika modeller och nyheter, berättar Joakim Svensson.
Varje sponsor har sitt tält med olika jippon.

– Hos oss kan du vinna ett par nya löparskor om du är duktig att hålla balansen på en coreboll, upplyser Jocke Svensson timmarna innan årets första Vår Rus med 10 000 anmälda tjejer.
Dessutom kan man vinna presentcheckar hos Team Sportia värt 1 000 kronor och mycket annat.
– Reebok Trophy går till snabbaste dam och innehåller ett rejält träningskit.
Verum säljer youghurt, hälsoprofil och drickyoghurt.
– Det är tredje året vi är med i Vår Ruset och det har verkligen gett en positiv kick, säger Verums produktchef Rikard Höög.