En halvtimme från Göteborg i Spring!

Kolla in senaste avsnittet av vårt webb-TV-program Spring! som är inspelat i samband med GöteborgsVarvet. Programledarna Petra Månström och Anders Szalkai har flyttat studion till Götaplatsen och presenterar som vanligt ett välmatat program.

Innehållet i det halvtimme långa Spring! nr 9 ser ut så här:

Så laddar Isabellah Andersson inför maran
Hur gör Sveriges bästa maratonlöpare när hon laddar upp inför ett maratonlopp? Äter hon något speciellt, har hon någon mental taktik? Anders Szalkai träffade Isabellah som berättade om uppladdningen inför ASICS Stockholm Marathon.

Michael Södermalm lär oss tänka rätt
Michael Södermalm är en uppskattade föreläsare, utbildare, inspiratör och motivationstalare! Med ett antal GöteborgsVarv och maratonlopp i bagaget vet Michael lite hur löpare tänker, och när man tänker felt. I en intervju med Petra Månström ger Michael mentala råd för löpare.

Stort reportage från GöteborgsVarvet
Visste ni att hela Älvsborgsbron vibrerar av löparnas steg? I ett reportage av Fredrik Stattin och Torbjörn Sköldefors får vi följa med ett varv runt Göteborg.

Tre spännande GPS-nyheter
Utrustningsexperten Jörgen Lindh har hittat tre spännande GPS-nyheter. Två värstingar från Polar och Garmin utmanas av den snygga Nike SportsWatch.

Tävla i På steget
I den kluriga tittartävlingen På Steget frågar vi: Vart är vi på väg? Kolla inslaget och ledtrådarna, svara rätt och vinn ett par löparskor som du kan prova ut i en löparbutik.

Bjarne går sin egen väg
Bjarne Koning hann inte med att springa GöteborgsVarvet. Kan inte kännas bra för en göteborgare. Bjarnes svar är en löparvideo till tonerna av en speciell version av My Way.