Anders Szalkai lanserar ny träningstjänst

<object width="470" height="264"><param name="allowfullscreen" value="true" /><param name="allowscriptaccess" value="always" /><param name="movie" value="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=11262362&server=vimeo.com&show_title=0&show_byline=0&show_portrait=0&color=ffffff&fullscreen=1" /><embed src="http://vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=11262362&server=vimeo.com&show_title=0&show_byline=0&show_portrait=0&color=ffffff&fullscreen=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always" width="470" height="264"></embed></object>

• 23 nyinspelade instruktionsvideor.
• E-post varje dag med dagens träning.
• Möjlighet att logga träningspass.
Marathon.se:s nya träningsservice har premiär den här veckan.
Perfekt för alla som vill hänga på 20-veckorsträningen för Stockholm Halvmarathon!

Många löpare har under åren haft hjälp av Anders Szalkais träningsprogram på Marathon.se. Nu utökas den med en betaltjänst som är mer än ett träningsprogram:
• Här finns instruktionsvideor för varje träningsform. Allt från uppvärmning och olika distanspass till nedjogg och stretching.
• Som användare får man ett personligt konto där man har tillgång till träningsprogrammen.
• Med ett enkelt knapptryck kan man logga sin träning i en träningslogg. En enkel och funktionell träningsdagbok.
• Vill man så kan få påminnelse om dagens träning varje morgon per e-post.

Den nya tjänsten kostar för Stockholm Halvmarathons 20-veckorsprogram 320 kronor. Vill man inte ha tjänsten kan man välja att följa grundprogrammen som visar träningen dag för dag.
– Programmen är baserade på de tidigare årens program på Marathon.se, säger träningsexperten Anders Szalkai som utformat de sex olika programmen för Halvmaran på 20 veckor. Anders berättar också att det fortlöpande kommer göras små justeringar fram mot halvmaran i programmen utifrån den feedback som kommit in på den tidigare programversionen.

Nivåerna är från elit till nybörjare.
– Min förhoppning är att löparna som följer programmet ska få inspiration och konkreta praktiska tips på genomförandet av de olika träningsmomenten via de nya videoinstruktionerna, säger Anders Szalkai som också varit delaktig i videoinspelningarna.
– Vissa moment kan ibland vara svåra att bara beskriva via en text, och jag tycker videoinstruktioner ger programmen en ny dimension.

– Genom att ha en betalfunktion, kommer Marathon.se att kunna vidare utveckla programmen redan under programmets gång och ge ytterligare instruktioner och inspiration till löparna som siktar mot Stockholm Halvmarathon.