Mera prepp

OK. Imorgon rullar vi - knappt fem km öppet-vattensimning, tjugo mil böljande landsvägscykel och en trailmara; start i Gottskär i nordligaste Halland och slut i Torekov längst ut på Bjärehalvön - det kommer att bli en lång dags färd mot kväll. Och kanske natt, vi får se. Pannlampan är iallafall packad för säkerhets skull. Väderprognoserna ser väl sådär ut, kan bli både regn och motvind på både cykel och löp som det ser ut men det är som det är. Morgonblocket ser åtminstone helt ok ut så det ska gå bra att simma den tänkta rutten iallafall. 

Transitionsområdet i Båstad är (snart) klart, målpackningen är (snart) på hotellet i Torekov och sportdrycken är blandad. Imorgon - eller om det är inatt sådär lite efter klockan fyra - kommer min ytterst vänliga support Dan och hämtar upp mig och kör mig till start; han kommer även att vara till stöd i kajak när jag startar simningen. I övrigt kommer det att bli en resa i ensamhet. Det ska bli skönt att vara för mig själv med tankarna och bara jobba på; framåt, framåt. 

Tidsåtgången är osäker, det är aningen längre än irondistans i alla delar och även lite mer kuperat och lite krångligt underlag. Gissar strax under två timmar för simningen och åtta-nio timmar på rull samt sex timmar på fötter; men då har jag nog inte tagit full höjd för att jag måste stanna och handla mat och fylla på dricka. Allt som allt kan det nog bli målgång framåt elvatiden imorgon kväll. 

Det går att kolla min position live via google maps här: 
https://maps.app.goo.gl/9fBG2F01pETLAuXw2

Bansträckning finns här:
https://drive.google.com/open?id=1TnQ2GJOADdsn0zYxhXPm31ULVyQRmA4f&usp=sharing 

Och det kommer även lite liverapporter från mig via Benen på ryggens facebook:
https://www.facebook.com/Benen-p%C3%A5-Ryggen-488944818143060/

Fotot är från startplatsen vid Utholmen, i bakgrunden en för den dagen gropig fjord och öarna som jag ska passera. Gårda brygga skymtar bredvid Brattaskär, den karaktäristiska klippön lite till höger om mitten. Av estetiska skäl ska jag dock simma bakom Brokö som är den stora ön i bild, sundet mellan den ön och Hällesö som ligger där bakom blir en stunds lugn mellan de lite mer öppna passagerna före och efter.