Sammanfattning av landslagslägret.

Jag och Patrik Wikström bilade ner till Stockholm på fredagen. Två landsbygdsbor från de djupa västerbottniska skogarna. Oromomenten inför lägret handlade främst om huruvida vi skulle lyckas orientera oss till Lidingö och i förlängningen till Bosön. Detta gick dock över förväntan och endast en U-sväng krävdes.

Min personliga sammanfattning av helgen är att det var extremt kul att träffa alla. En extremt dynamisk grupp med järnviljor av det brutalare slaget. En del träning hann vi med där bland annat Markus Torgeby höll i ett pass. Dessutom hade han en föreläsning där han berättade om sitt liv. Största behållningen med helgen tyckte jag dock inte var träningspassen. Istället var det all "mingeltid" mellan passen och på kvällarna.
Det gav en extrem motivationsboost att få höra om diverse utmaningar, tävlingar samt träningspass som personer i gruppen genomfört. Allt från löpbandsmarathon kl.2 på natten till skräckhistorier om hallucinationer på parkeringsfickor. Allt detta gav mig väldigt mycket och jag tar med mig en hel del lärdomar av alla möjliga slag. Hoppas jag stöter på åtminstone några på någon tävling i sommar. Annars är det läger igen i höst. Dessutom skulle en hel hög ner och precis som mig springa Spartathlon. Detta gjorde att jag ännu mer ser fram emot att plåga mig genom de grekiska vägarna.

Balansträning

Ultrafötter
Landslagsgruppen i ultralöpning