Ofrivilligt träningsuppehåll och sötchock

En förkylning som legat och lurat och massor med jobb har stört min träningsplan de senaste dagarna. Det blir så ibland - men eftersom jag inte har något trängsmål som ligger nära i tiden så känner jag mig lugn med det. I morgon drar jag igång igen.

Det borde egentligen inte vara förkylningstider nu - men jag har haft så många runt omkring mig som varit rejält förkylda med feber och allt. Bengt här hemma som aldrig brukar vara dålig - och mina närmsta kollegor på jobbet. Och jag gör som vanligt - överdoserar Esberitox, sprayar mig med coldzyme och hoppas att huvudvärken och det där irriterande i halsen ska gå över. Jag ska väl inte ropa hej ännu, men det känns som att förkylningen aldrig riktigt bröt ut. Och det trots en riktigt tuff arbetsdag i lördags. Tjurruset.

Tjurruset. Årets lerigaste lopp. Superkul på alla sätt och vis. Men upp tidigt på morgonen sedan jobb ända till 22. Upp kl 6 igen på söndagen för att fixa med bilderna från loppet för att få upp på Facebook och hemsidan. Jag har verkligen ett kul jobb - men det kan också suga väldigt mycket kraft ibland.

Så, när jag jobbat klart på söndag fm väckte jag Bengt med presenter och sång - sen åkte jag och födelsedagsbarnet till Kvicksund för att hälsa på valparna. Och en vecka får vi hem vår nya familjemedlem - världens sötaste Yra, en flatcoated retriever. Det ska bli så otroligt mysigt och härligt på alla sätt och vis att få leva med hund igen. Och gissa om jag längtar till Yra är tillräckligt stor för att hänga med ut på en löprunda.

Fullt upp med andra ord. Men nu kommer det lugna ned sig på jobbet samtidigt som förkylningen är helt borta. Och i morgon står det korta intervaller på schemat. Ser fram emot det.