Nya mål. Nya utmaningar.

Jag känner mig så pepp. Nu är jag igång igen. Mot nya löparmål. Och med ny blogg att fylla med  ord och tankar om träningens med- och motgångar. Men det kommer bli mycket annat i den här bloggen också,  nedslag i vad som händer på jobbet på Marathongruppen, massor med mat, och annat träning som gör oss till bättre löpare.

Men först. Mitt mål. Eftersom jag jobbar på Marathongruppen har jag ingen möjlighet att springa våra lopp - det funkar inte helt enkelt för att jag alltid har en annan uppgift då - som presstalesman, kommunikatör osv. Jag skulle så gärna vilja springa ASICS Stockholm Marathon den 1 juni 2019, istället får det bli Köpenhamns Marathon den 19 maj.

Köpenhamns Marathon är alltså målet. Jag är glad att jag har många månader på mig för formen är inte den bästa. Just nu är det tungt att springa en mil. Men jag vet att jag kan - jag har ju sprungit maror förr, och med rätt träning kan alla klara en mara. Dessutom har jag två bra verktyg. Minst.

Sprang hem från jobbet i fredags med tunga, trötta ben. En sån där dag när man undrar vad man håller på med. Tur att endorfinerna ändå infinner sig efteråt :)

Sprang hem från jobbet i fredags med tunga, trötta ben. En sån där dag när man undrar vad man håller på med. Tur att endorfinerna ändå infinner sig efteråt :)

Ett av dem är att följa träningsprogrammen här på Marathon.se. Jag börjar med programmet Träna löpning hösten 2018. Det drog igång förra veckan - och jag följer 55-60 minuter på milen. Sedan, när programmet mot ASICS Stockholm Marathon drar igång den 3 december, så hoppar jag på det. Köpenhamns Marathon går ju bara ett par veckor innan, så jag känner mig lugn med att följa programmet mot Stockholmsmaran.

Mitt andra verktyg är träningsgruppen TSM Running. Att springa i grupp är fantastisk. Kul, peppande och motivationshöjande. Jag vet att jag har svårt med långpassen om jag ska springa själv. Så när TSM Running drar igång den 2 december då är jag med - och inte som deltagar utan som ledare i 4.15-gruppen. Häng med du också. Här kan du läsa mer om TSM Running.

 

Hoppas du hänger med på min resa. Roligast är ju om du också har ett löparmål som ASICS Stockholm Marathon till exempel - eller någon annan mara eller halvmara i vår. Det är så otroligt skönt att landa i ett mål. Och såklart ännu skönare att nå dit. Nu kör vi!

Vill du ha lite extra inspiration mellan blogginläggen. Följ mig på Instagram @Kristina Axelsson Lager