Nästa år blir det New York Marathon

Sitter just nu och följer New York Marathon. Håller koll på dem jag känner via appen. Några har gått i mål - andra gör det alldeles strax. Vilken grym känsla. Att springa i mål i Central Park efter över 42198 meter på New Yorks gator tar nästan andan ur en.

Jag vill springa New York en gång till. Det visade sig att min kompis Tina också vill göra det. Och vips så bestämde vi oss helt enkelt för att göra det nästa år. Om ett år får jag springa i mål igen i Central Park - det du! Och det ska bli så roligt att göra det med bästa Tina, som var en av dem jag drog till Chicago med för ett par år sen.

Men innan dess har jag Köpenhamns Marathon den 19 maj - som nu plötsligt fick bli ett delmål på vägen mot New York. Vore sååå grymt att springa på under 4 timmar i New York. Men det krävs tuff träning - är ju inte riktigt i den toppformen just nu.

Känns så otroligt kul att ha de här målen att träna mot. Långpassen med TSM Running kommer göra susen för fomren mot Köpenhamn - men sen behövs styrketräningen - bara att tugga i sig.

Någon mer som har som tänker springa i Köpenhamn och/eller New York 2019. Skriv gärna i mitt Instagraminlägg om New York. Följ mig på Insta @kristina_axelsson_lager

Efter målgången i Central Park 2014. Jag sprang hela loppet tillsammans med vännen Vesna från Halmstad som jag träffade på träningsresa i Portugal 2012.