Motivationsboost av träningsprogram

Det plingade till i mejlen i morse. Det var en påminnelse om dagens träningspass. Varje morgon sedan jag bokade upp mig på träningsprogrammet "Träna löpning hösten 2018"  får jag ett mejl. Inte för att jag hade glömt bort träningen eller tänkt att hoppa över men det känns ändå som en extra push att få den där lilla påminnelsen.

Som jag skrev i förra inlägget så är just att följa ett träningsprogram ett av mina starkaste verktyg mot mitt mål i vår. Jag behöver inte tänka eller känna efter, utan bara göra som det står helt enkelt. Jag glömmer aldrig den gången jag intervjuade Blossom och frågade henne om hur hon får motivation till träning. Hennes svar var: "Skit i motivationen - gör det bara". Klockrent. Eller hur! Eller rättare sagt - boosta motivationen, skaffa ett träningsprogram.

Som att springa i en syremättad grön tunnel.

Dagens träningspass enligt programmet var 6 kilometers löpning på 38-39 minuter - rätt lugnt med andra ord. Passar mig perfekt just nu. Stack från jobbet klockan 18. Regnet strilade och jag kände mig egentligen rätt osugen på en löptur. Men efter nån kilometer rann stressen av mig. Lyssnade på Markus Krunegårds nya platta - så himla bra, hade gärna fortsatt en sväng till.

Efter stretch och dusch fick jag en otroligt god vegetarisk lasagne med grönsaker från vår trädgård. Min man är en fantastisk kock. Jag har det bra jag.

Vill du ha lite extra inspiration mellan blogginläggen. Följ mig på Instagram @Kristina Axelsson Lager