Löpning och kaffe is da shit

Hittade den här gamla tröjan som jag köpte i Chicago för några år sedan. All I need is Coffee and Running, stämmer kanske inte helt. Men de som känner mig vet att kaffe är viktigt. Och löpningen - den finns ju alltid där på ett eller annat sätt.  Idag laddade jag redan i morse för att a Lunchträning och transportlöpning är de bästa knepen när tiden är knapp.  Och idag ville jag hem

Idag valde det senare. Jag sprang hem från jobbet. Jag kan välja lite olika vägar beroende på hur långt jag vill springa, eller hur bråttom jag har. Den kortaste vägen är aptråkig - bara längs stora vägen. Den längsta är riktigt fin - 9 km förbi två sjöar och ett koloniområde. Visserligen även förbi ett industriområde och Bromma flyg - men det är en lagom runda på alla sätt. Och perfekt för mig idag.

Sprang och lyssnade på Lofsans nya podd Pro Bono som jag tycker är riktigt bra. I det senaste avsnittet intervjuade hon Henrik Schyffert om träning, kost och annat.

Väl hemma möttes jag av min fina familj. Sötaste och gladaste valpen Yra. Och bästa mannen ever. Som lagat räksoppa från scratch så att middagen var klar när jag kom hem. Det är lyx det.