Kickoff för taggade TSM-ledare

Vilket gäng. Igår hade vi ledarkickoff för TSM Running, och det är alltid så roligt att träffa alla igen efter en stunds uppehåll. Igår laddade vi på olika sätt inför den nya träningssäsongen som drar igång söndagen den 2 december.

Ett underbart gäng som alla brinner för löpning och för TSM Runnings deltagare.

Du som inte känner till TSM Running, gå in och läs på TSMRunning.se. Men lite kort: det är Sveriges största löpargrupp med fokus på långpass. Träningen riktar sig mot halvmaraton och maraton och håller på ända fram till ASICS Stockholm Marathon den 1 juni. Men många deltagare siktar inte mot något lopp, utan är med bara för att det är så kul att springa tillsammans.

Hur som helst - igår träffades 65 av ledarna ute på Rönneberga gård på Lidingö. Vi hade grymma Sanna Hed, löpcoach, pt och en av ASICS Frontrunners på plats för extra inspiration. Efter lite fika drog vi igång med ett träningspass utomhus. Träning som gör oss till bättre löpare utan att vi springer. Konstig? Nej, inte alls. Sannas pass fokuserade på rörlighet, styrka, spänst och stabilitet. Kul och riktigt bra (träningsvärk idag kan jag lova). Ett pass som förutom att göra oss till bättre löpare - hjälper oss att hålla oss skadefria. Hur bra låter inte det?

Jag kommer absolut försöka göra de här övningarna en gång i veckan - men hoppas också att jag kan ta till mig Sannas råd och förmedla vidare till deltagarna. Sen var det dags för yinyoga som jag verkligen gillar, trots att det kan vara riktigt utmanande. Efter ett yinyoga pass känner man sig alltid skönt lätt och "luftig" i kroppen.

Efter lunchen körde vi ytterligare ett styrkepass (ännu mer träningsvärk). Den här gången var det våra egna ledare Cia och Annie som tagit fram lite specialstyrka till TSM-deltagarna. Det ska bli riktigt roligt att få dela med sig av detta till deltagarna i vinter.

Resten av dagen ägnade vi oss åt socialt häng, diskussioner i de olika fartgrupperna, god mat, bubbelbad och lite info kring träningen. Nu är vi redo att dra igång - bara tre veckor kvar.

Första passet testar vi distanstempo, tröskeltempo och långa intervaller i respektive fartgrupp. Sen bjuder vi på skön styrkträning och Soma Move. Missa inte starten. Och tipsa gärna någon kompis, kollega, granne eller annan härlig typ. Vi ses!